Thursday, 12 July 2018

Mungkinkah kembali bersiaran?

Assalamualaikum...

Wahhh...lamanya dah tinggalkan arena persembangan di sini 😅😅😅... hampir 2 tahun.. 😲😲😲..

Tiba-tiba bila singgah " rumah" orang lain, rasa tersemangat pulak 😅😅😅. Cuma, buat masa ni tak pasti semangat tu kekal utuh atau warm warm chicken shit 😆.

Sebenarnya bukan tak jengah langsung "rumah" ni.. malahan banyak sungguh la draf yang sedia, cuma itulah, jenis tulis sekerat berhenti.. asyik macam tu je berulang-ulang.. jadi sudahnya duduk dalam folder draf saja la..

Kita cubalah, perlahan-lahan.. tengok progres macamana.. semakin meningkat baik atau menurun balik.. 😅😅😅.

Apapun, kita masih di bulan syawal, masih belum terlambat untuk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri... mudah-mudahan Aidilfitri ini membawa kebahagiaan dan kegembiraan berpanjangan buat semua..

No comments:

Post a Comment