Tuesday, 26 February 2013

Ekspo Buku Islam 6 PutrajayaAnda peminat buku? Bolehlah berkunjung ke Ekspo Buku Islam Putrajaya, yang sedang berlangsung mulai 22 Februari hari tu sehingga 3 Mac 2013. Banyak buku-buku yang dijual di sini, terutama buku-buku berunsur keislaman. 


biografi pun ada...


Booth upin & ipin pun ada jugak, termasuk ana muslim. Selain buku, ada jugak produk-produk jenama tu. Anak-anak mesti suka... So pandai-pandailah sesapa yang bawa anak kecik tu untuk tarik depa pergi jugak ke booth lain selain duduk bertumpu kat booth ni je...hehehhehe...


ye....untuk penggemar novel karangkraf/alaf 21... banyak novel kat sini. Pilih mana suka, tak cukup satu, boleh ambik 10 novel, janji masa kat cashier boleh bayar. Less 20%.

So, apa lagi, moh kita ramai-ramai serbu.... Rugi kalau tak pergi.... Ada macam-macam buku, plus boleh dapat diskaun untuk buku-buku, 10-20%.   Masih lagi berlangsung hingga 3 Mac ni.... Dibuka jam 9 pagi hingga 8 malam setiap Isnin hingga Jumaat, kalau Sabtu dan Ahad masa tutup dilanjutkan sikit ke jam 9 malam. Lokasi di Dewan Cempaka Sari, Presint 3, Kompleks Perbadanan Putrajaya. Berdekatan Maybank dan pejabat Amanah Saham Nasional Berhad Putrajaya. 

Untuk detail, boleh ke sini, http://ekspobukuislam.com

No comments:

Post a Comment